perjantai 7. lokakuuta 2011

Taas yksi perjantai päivitys

Oon ollu tän viikon "saikulla", eli korjaamassa rahahuoliani huoraamisella. On itseasias ollu ihan kiva ja tuottosa viikko, aika paljon kaikkee hassua myös sattunu. Tekee törkeesti mieli irtisanoutua toisesta duunista, mut yritän ens viikolla katsoa miten se maistuis. Alkaa vaan olee sen verran kiireiset velat niskassa, et tekis mieli vähä aikaa "painaa duunia täysillä" ja sit vast keskittyy enempi oikeisiin töihin.

Siitä viikonloppu jutusta ei sen nuoren kundin kaa tullut mitään, mut kävin heittää tunnin keikan sen luo tällä viikolla. Matkoihin meni 2,5h niin pyysin hyvät korvaukset. Tapaaminen meni hyvin, mutta matkalla alko kauhistuttaa sen viestit. Oon kyl tottunu kuulemaan asiakkaiden erikoisista fetisseistä ja toiveista, mutta tää oli eka kerta, kun oli jotain oikeesti sairasta... Eläimiinsekaantumista! Hän kysyi eka haittaako, jos koira on samassa huoneessa... Vastasin, ettei haittaa. Seuraavaksi hän kysyi, haittaako jos koira osallistuu leikkeihin. Vastasin, etten ymmärrä mitä hän tarkottaa. En ollut uskoa silmiäni, kun hän vastasi: "Jos vaikka runkkaisit koiraa ja antaisit sen nuolla sua" !!! :O Olin jo pian saapumassa asemalle, ja en halunnut vastata mitään, jos hän ei ilmeistyisikään paikalle, päättelin että tää on helpompi hoitaa kasvotusten. Tuskin hänellä ois pokkaa alkaa kasvotusten asiaa enemmän puimaan. Kuitenkin olen monesti tehnyt selväksi, että ihan normi juttuja. Eläimiinsekaantuminen ei ole ihan normijuttua!

Tosiaan tapaaminen meni ihan hyvin, mutta täytyy sanoa, ettei ole ihan terve poika kyseessä. Hän on selittäny mulle aika paljon paskaa, ja kysynyt treffeille. Sen kämpästä näki hyvin, miten asiat todellisuudessa on. Mutta ei siinä, että olisin sitä paskaa uskonut ja harkinnutkaan treffeille menoa. :D Ja voin mä ton tyypin edelleen asiakkaaks ottaa, kun kuitenkin maksaa hyvin.

Nyt yritän ehtii vähän siivoo ennen seuraavaa asiakasta... Kirjottelen ehk myöhemmi lisää, jos ehdin, olis kyl asiaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti