perjantai 21. lokakuuta 2011

Satunnainen keskustelu

Tossa jokin aikaa sitten hurautin keskustaan taksilla. Kuski oli mukava hieman vanhempi naishenkilö, joka kertoi erikoisista asiakkaista. Lähdin kyselemään lisää mimmoisia jänniä asiakkaita vuosien varrelle on mahtunut...

Hänelle oli jäänyt mieleen asiakas, jonka kanssa he olivat pitkään etsineet hänelle tyttöä tyttökadulta, eivätkä meinanneet löytää hotellia, josta saisi huoneen vain pariksi tunniksi. Ukko oli pyytänyt kuskia lainaamaan autoaan. :D Ei ollut suostunut, ja lopulta he oli löytäneet jonkun hotellin johon pääsivät peuhaamaan.

Olin kuitenkin hieman hilpeällä tuulella ja jatkoin aiheesta kyselyä, joskus aikoinaan useammatkin on kuulemman tilanneet taksin tyttökadulle ja taksista käsin valkanneet itselleensä hoitoa.

Kuski kertoi, että kadulla oli ollut äärettömän nätti (venäläinen)pitkäsäärinen tyttö, joka pyysi 300mk 15min "pystypanosta". Ja hänelle oli jäänyt mieleen se, että hän saa ajaa taksia kolme yötä tienatakseen sen rahan mitä tuo tyttö tienasi vartissa.

Tosin hänellä oli järkevä suhtautuminen asiaan, tajusi ettei se helppoa ole, ja myönsi ettei siihen itse kykenisi. Myöskin mainitsi ettei sitä ammattina tuomitse, ainoastaan parituksen ja ala-ikäisiin sekaantumisen. Olin samoilla linjoilla ja jollain tapaa nautin keskustella aiheesta ventovieraan kanssa, joka ei tiennyt miltä kannalta itse keskustelua kävin.

Monikaan ei tajua, että vaikka tienaisimme tunnista hyvät rahat, emme todellakaan tee sitä 8h/päivässä ja 5 päivää viikossa, ja työhön liittyy niin paljon muutakin. Koen olevani työssä nyttenkin, koska puhelin soi ja pitäisi vastata sähköposteihin yms. Jonain päivinä se on todella raskasta ja vittumaista puuhaa.

Ja sekin mitä kuski totesi, itsensä altistaa monelle pahalle, väkivallalle ja taudeille.

Tässä "ammatissa" riittää pohtimista, vaikka sitä itse harrastaisikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti