perjantai 30. syyskuuta 2011

Calleth you, cometh you

Ollu taas vähä kaikkee jännää. Oon ollu taas niin paljon töis, ettei oo ollu aikaa huoraamiselle. Tänään oon kuitenki ollu vapaalla ja ehtiny ottaa jopa 4 asiakasta, yhen piti viel tulla näihin aikoihin, muttei toistaseks oo näkyny.

Perjantait on joskus tosi hiljasia, joskus tosi vilkkaita. Moni soittelee ja varaa aikaa perjantai-illaks, muttei kuitenkaan tuu. Ja just nyt huomasin et alkaa olee kello sen verran et jengi alkaa olee juovuksissa. Tuli meinaan puhelu, jossa joku pikkupoika totes "ei vittu se vastas" ja laitto luurin kii. Noh, huvinsa kullakin. Myös tuntemattomista numeroista alkaa yötä kohden tulee paljon soittoja, mut niihin en ees vastaa. Ku puhelun hylkää tarpeeks monta kertaa, ni yleensä viesti menee perille, joskus täytyy kyl aika monta kertaa painaa sitä C:tä ennenku ne luovuttaa.

Olisin loman tarpeessa. Varailin jo matkaa itelleni kolmen viikon päähän, mutta pakko perua kun raha-asiat on niin kuralla, ja ei ehdi tienaamaan kun yrittää tehdä kunnon kansalaisen töitä samalla. Tänään maksanu laskuja yli tonnilla, ja silti tohon jäi monta ulosottouhkaus kirjettä pöydälle odottelee. Tekee mieli irtisanoutua ja keskittyä täyspäiväseen huoraamiseen, mut ei sekää kannata.

Tän päivän kivoja juttuja. Jossain nimettömässä paikassa internetin ihmeellisen maailman syövereissä oon jutellu muiden alan ammattilaisten kanssa jo ihan ensimetreiltä lähtien. Oon jo varmaan ihan siitä asti miettinyt, et olis kiva tutustua johonkin ihan oikeesti. Ja tänään sovin treffit yhden tytön kanssa ens viikolla, se paljasti nimensä ja anto privanumeronsa, tein saman. Odotan innolla (ja vähän kauhulla) kahvitteluja. :D

Niin, ja yks tän päivän asiakkaista pisti tekstaria, ja kiitti hyvistä hoidoista. Piristi kivasti. :) Meinasin viel aluks olla ottamatta sitä, ku sen tekstarikäyttäytyminen oli niin tökeröö, mut kyl se oli ihan jees tyyppi lopulta.

Jahas, nyt se asiakas soitteleeki et on alakerrassa, täytyy mennä.

2 kommenttia:

  1. mitenkä jaksat tehä 'kunnon kansalaisen työn' lisäks vielä huoraamista, eikös se oo tosi rankkaa kun vapaa-aikaa ei juuri jää? :D
    Niin ja mitä mieltä oot huoraamisesta. Tarkotan siis että voisitko 'suositella' sitä myös jollekkin muulle, vai onko se raskasta?

    Omistat mahtavan blogin:))

    VastaaPoista
  2. Kiitos.

    Onhan se rankkaa, ja on tullu otettua myös vapaata omasta duunista, jotta on päässyt myös välillä lepäämään, sekä myös palkatonta lomaa, jotta on päässyt näitä duuneja tekemään. :)

    Riippuu ihan ihmisestä voisinko sitä "suositella" vai en, ainakin kehottaisin kaikkia harkitsemaan asiaa huolella. :) Ja toki se on raskasta, siitä ei ole epäilystäkään.

    VastaaPoista