torstai 8. syyskuuta 2011

Cinnamon Girl

No nyt taas kummasti tekee mieli kirjotella.

Käyny tänään kaks asiakasta. Toinen soitti numerosta, jota en oo tallentanu, mut sano käyneensä aiemmin. Vähän aikaa mietin mitä teen, koska aiemmin oli tullut tekstiviestiä numerosta jonka olin tallentanut "älä vastaa"-osioon. Siinä kyseltiin aikoja ja sanoi, että on käynyt kesällä. Mulla ei ole mitään muistikuvaa miks se on päätyny "Älä vastaa"-osioon, mutta poistin viestin vastaamatta.

Otin tän tallentamattomasta numerosta soittaneen vastaan. Ensiks ilmotin kumppanilleni, ja pyysin soittelemaan puolen tunnin päästä, että kaikki on ok. Alakerrassa odotti tutut kasvot, mut muuta ei muistunu sillon mieleen. Sitten kun pääsin sitä vähän ratsastamaan, niin muistin että tosiaan, viimeksi tulin hänen kanssaan. :D Semmosta käy aika harvoin asiakkaiden kanssa, mut tänään kävi niin taas. Mies on jotenkin todella ällöttävän näkönen, mutta ehkä se mun sairasta mieltä just kiihottikin. Tiedä siitä, mut kivaa oli taas, ja muistin myös muuta viimekerrasta. Hän todella jaksoi painaa koko sen puolituntia, ja viimeksikin piti huomauttaa, että aika alkaa loppumaan. Sama homma tänään, vielä vähän aikaa takaapäin ja hetki lähetyssaarnaajaa, se oli siinä ja mullaki oli kivaa.

Yhden asiakkaan pitäs vielä tänään tulla, se on käynyt aiemminkin, mut haluais nyt kimppaa mun kumppanin kaa. Ei oo viel vastannu viimesimpään viestiin, niin saa nähdä tuleeko oharit. En jotenki jaksais uskoa, ku on niin lutunen äijä, muistan edelleen hyvin sen kiltit silmät, vaikka viimeks kävi joskus kesäkuussa, kai. Se ei käy usein pk-seudulla, mut nähtävästi kuitenkin aina soittelee mulle, kun on täällä. Se on kiva. :)

Sit voiskin toivottavasti vihdoin pistää sen siivousvaihteen päälle. Viel myöhemmin tänään ehk yks frendi tulee hengailemaan, toivottavasti. Olis kiva vähä heittää vapaalle. :)

4 kommenttia:

  1. Hei. En tiedä kuullostaako tää nyt oudolta, mutta jäin koukkuun sun blogiin vaikken itse mistään ''huoraamisesta'' tiedäkkään. :D Hauska lukea minkälaista tää sun työsi on, minkälaisia ihmisiä tapaat yms. :) Ja osaan nyt ajatella asiaa hieman eri tavalla. Mutta nyt taidan jatkaa lukemista:)->

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei miru, kiva kuulla. :) Eipä kai huoraamisesta tarvitse mitään tietää lukeakseen aiheesta. :)

      Poista
  2. Minumsta on vähän kornia sanoa: "Hauska lukea minkälaista tää sun työsi on". :D Vaikka teksti onkin ihan hauskaa, melkein kuin nuortenkirjasta, kirjoittaja painiskelee kuitenkin aikamoisten asioiden kanssa... No, pitäähän sitä elämä ottaa huumorillakin välillä.

    Olen kuitenkin samaa mieltä. Kiinnostava blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Ei elämässä pärjää ilman huumoria. Ja vaikka tässä työssä tulee tosiaan painiskeltua aikamoisten asioiden kanssa, niin on tässä myös hyviäkin puolia!

      Poista