tiistai 15. toukokuuta 2012

Teetkö hierontaa?

Tykkään asiakkaista, jotka tykkää hieroa. Niitä ei ole tarpeeksi, mutta yllättävää kyllä, niitä on! Tänään just kävi yks joka halus antaa esiliekiks tantrisen hieronnan, myös ihan kunnon selkä-niskähierontoja olen myös saanut, toki jossain vaiheessa aina miehen keskittyminen siirtyy alemmas ja alemmas, mutta usein kuitenkin saa jonkin sortin hivelyä kaikkialle vartalolle, ja se on tietty aivan ihanaa. Kukas nyt hieronnasta ei tykkäis?

Kuitenkin, tähänkin asiaan, niinkuin kaikkeen muuhunkin löytyy se kolikon kääntöpuoli. Voi olla äärimmäisen vaikeaa yrittää rentoutua ja nauttia tuossa tilanteessa, kun kyseessä on täysin tuntematon henkilö, joka on juuri tullut asuntoosi ja antanut sinulle rahaa vastineeksi seksistä. Ja olethan lisäksi työajalla, joskus toki nauttii aidosti, mutta täytyy ensisijaisesti huomioida jotain muuta kuin itseään. Vaikka onhan mulle maksettu myös vaan siitä, että mua saa hieroa, mutta ei siinäkään voi olla täysin rentona.

Koskaan ei voi tietää millainen tyyppi oikeesti on, kun hieroo niskoja ja on kädet kaulallasi... Mistä voit tietää, ettei hän ala kuristaa?
...kun hän koskettelee ja hieroo ylävartaloasi päälläsi ollessasi, mistä voit tietää ettei hän yritä päästä paljaalla sisään?

Monesti olenkin joutunut laittamaan käteni privaattialueeni suojaksi esileikkejen aikana, kun miehet ei tajua tai eivät välitä siitä, että limakalvokontakti riittää tartuntaan, etenkin kun tulee vielä touhutippoja mitä sit tiputellaan häpykummulle asti.

1 kommentti:

  1. hui tommone muaki pelottais... Musta on tullu elämän aikana niin harhaluulonen miehistä etten varmaa ikinä tommosta pystyis tekemää. Toivottavasti kukaa ei tee sulle pahaa ikinä. Kivan kuulosta toi että joku maksaa siitä että sua saa tulla hieromaa :D

    VastaaPoista