keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Moneymoney happyhappy joyjoy

Tänään jo tienattu, ja saatu orgasmi ennen yhdeksää aamulla. Hymyilyttää.

Tänään myös ensimmäisen kerran mulle maksettiin kolikoilla. :D Ei sentään koko summaa, ainoastaan puuttuva femma, mut silti. :D

4 kommenttia:

  1. heh...:)

    Kolikoilla maksaminen kuulostaa piristävältä vinkiltä. Eli mihin asti itselläsi kaupankäynti taipuu, maksu varmaan aina etukäteen, eli jos laittaa pöydälle pussillisen pikkukolikoita ja loppusumma täsmää, onko se sinulle OK?

    Tai entäs vieraiden maiden valuutat? Kai nippu dollareita tai vaikka Ruotsin kruunuja on aina jonkin arvoinen ja ne saa lähimmässä valuutan vaihtopisteessä vaihdettua euroihin? Entäs vanhat Suomen markat? Niiden vaihtaminen muuhun valuuttaa taitaa olla jo ongelmallisempaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ihan euroilla tulee maksaa, ja myös käteisellä. En kauheesti riemastuis jos joku tulis jonkun 5 senttisten kanssa maksamaan, mutta rahaa sekin on. Laskuttaisin kyllä myös siitä ajasta, kun lasken niitä kolikoita. Ja aina tietenkin rahat etukäteen.

      Poista
  2. Lisäys vielä:

    Orgasmit työsuhde-etuna kuulostaa kyllä aika mukavalta. Sperman luovutuksen lisäksi samoja etuja ei taida monessa muussa ammattissa olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sperman luovutus ei taida kuitenkaan olla ammatti? Mutta ei, ei taida olla, ei ainakaan tule mieleen.

      Poista