keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Päivitystaukoa on ollut ilmassa..

...toivottavasti tähän tulee nyt loppu. :)

En ehdi paljoa kirjoittaa, pitäis jo olla nukkumassa, että heräis aamulla töihin, mut käyn vaan läpi näitä toisia duunimaileja.

Blogi on kyllä ollut usein mielessä ja ois taas paljon kaikkee mehukasta kirjoteltavaa tänne, kun vaan kiireiltään ehtis istahtaa alas hetkeks.

Alotin joulunjälkeen pitää kirjaa asiakkaistani, ja tänään kävi nro 59. Osa noista käynyt useammin kuin kerran, ja niistä kerroista en aina välttämättä jaksa pitää kirjaa. Toi on ihan käytännöllisyys syistä, vähän niinku muistivälineenä. Talletan ton numeron puhelinnumeron yhteyteen, ja kun poka varaa seuraavaa aikaa pystyn heti kattelee mitä oon viimeks siitä tyypistä kirjottanu.

Usein aluks perusasiat kuten "nimi", päivämäärä, sovitun tapaamisen kesto ja hinta. Jos jaksan ni kuvailen vähän tyypin olemusta ja ulkonäköä (helpompaa sit kun tulee seuraavan kerran, kun muistaa tämmösiä jo ennakkoon), peniksen koon mainitsen jos se on ollut poikkeavan suuri/pieni taikka muuten vaatinut erityishuomiota. Sit lyhyesti kirjaan ylös setin tapahtumat, mitä kaikkee siihen sisälty yms. Yks tärkeä seikka kirjata on ollut se, että oonko suudellu sen pokan kaa vai en, jos en aiemmin oo suudellu ja se ällöttää ni voin hyvin väistellä seuraavalla kerralla sen suuteluyrityksiä. Ja jos tiedän et se tykkää suutelusta, niin voikka yllättää hänet tekemällä aloituksen sen suhteen. ;D

Tuosta mun pienestä black bookista voisin kertoilla vähän enemmänkin myöhemmin, nyt on pakko päästä nukkumaan.

Nyt sain kuitenkin taas päivitysvimman uudestaan päälle, jee. :)

1 kommentti:

  1. Tuo kirjanpito kyllä helpottaa :)
    Usein asiakkaat kavahtavat ajatusta siitä että tyttö tallentaisivat heidän nronsa ja tuntomerkkejäkin, mutta kuinka hitossa me muuten pitäisimme homman jotenkin hallinnassa ?!

    Tai välttäisimme hankalia/epähygieenisiä asiakkaita, ettemme ottaisi heitä enää jatkossa. :) Loppujen lopuksi se kirjanpito on vain asiakkaiden itsensä hyväksi.

    VastaaPoista