keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

I'll stump your balls!

Tänään on taas semmonen päivä, jolloin todella tykkään työstäni! :) Ja oon muutenki hyväl fiiliksel. :D

Vaikka tulee töistä kotiin tekemään vielä töista työtä, niin tänään se tuntuu ainoastaan kivalta. Varaukset on vasta illalle, ni täs on hyvin aikaa siivoilla ja tehdä kaikkii omia hommia sen lomassa kun vastailee puhelimeen ja maileihin.

Kohta ajattelin ensimmäistä kertaa lähteä opettelemaan uusia asioita pornoteollisuuden avulla. :D Mulla käy jonkin verran eriilaisia fetissi asiakkaita, ja vaikka ne saattaa olla mulle raskaampia tapaamisia, ni tykkään niistä yleensä kovasti!

Tänään päivän vikalla pokalla on tallaus /stomping -fetissi. Oon asiasta ihan innoissani. :D Eli erilaisilla korkkareilla ois tarkotus kävellä hänen päällään ja ehkä vähän palleja potkia samalla kun hän on köytettynä. Sounds like fun! :D

Multa yks vakkari jalkafetissi tyyppi tosta kysy kun viimeks kävi, ja lupasin sille seuraaval kerral tommosen session, mut se ei oo nyt vielä käynyt uudestaan. Kuulin tosta vasta hetki sitten, kun siitä oli maininta jossain telkkariohjelmassa, tyylin sexetera tai jotain, ja jo sillon mietin et ei hitsi toi näyttää hauskalta, tommoseen lähtisin mielellää jos semmosia asiakkaita olis! :D

1 kommentti:

  1. Kyllä, jalka/kenkäfetissin omaavia miehiä todella on, aidosti! Säkin oot huomannut. :) Jotkut voivat olla hiukan omituisia tai pelottavia, mutta heistä pitää valita ne järkevät.
    Itse sain ilon tuntea yhden teräviin korkoihin viehtyneen miehen, hän oli todella mukava.
    Kannattaa lisätä erikoispalvelut listaan :D

    VastaaPoista