lauantai 3. joulukuuta 2011

Veronpalautukset!

...Näköjään meinaa vuoden vilkkainta päivää. :D Tein tänään mun ennätyksen, kuusi asiakasta! Nyt kyllä tekis mieli nollaa huolella, mutta kello alkaa olee jo aika paljon, onneks kotona on punaviiniä.

Päivän viides asiakas:

Tunnistin jo ovella, et toi on käyny aiemmin tai sit ainakin on tosi samanolonen kun aiemmin. Käytti kyllä eri numeroa, kun aiemmin. Ja taas jauho purkkaa äärettömän äänekkäästi. Mutta ei siinä mitään, mukava, helppo ja nopee poka. Kysyin siltä jossain vaiheessa, että muistanko väärin vai ollaanko tavattu jo aiemmin, ja hän sanoi ettei ole varma. :D Taitaa käyttää palveluja paljon. Muistin, että ollaan todella tavattu, kun hän taas sanoi alkulämmittelyjen aikana:
"Kai sä pidät musta hyvää huolta?"
"Joo, tottakai!"
"Näytä mitä sä osaat, pistä parastas!"
...... hmh. No, jos nopeus on hyvästä ni kai se oli tyytyväinen, kun sain sen tulee tosi nopee. Täytyy myöntää et siihen tähtäsinkin, koska mulla oli kiire, ja ei se sitäkää vaikuttanu haittaavan. Päinvastoin.

Päivän kuudes asiakas:

Tää laitto jo päiväl viestin, et teenkö hotellikeikkoja. Vastasin et joo ja soittele ni puhutaan lisää. Kyselin et mihin aikaa sopis, ja sillä ei ollu kuulemma mitää väliä. Joten bisnesnaisena päätin jättää sen päivän vikaks ja sitä ennen ottaa himas vastaan. Meniki sit myöhäsee, ku kävin välis kaupoilla ja olin siel vasta puol yhtentoista aikaan. Se oli semmonen aika perus maajussi, oikein mukava, muttei ulkonäöltään mitenkään miellyttävä. Kertoi heti alkuun, että "tilaisuus teki varkaan" kun oli etelässä käymässä työasioilla, ja huomasin sormuksen. Huoneessa pyöri porno, ja hän kertoi tykkäävänsä erityisesti suihinotosta. Sillä tavalla hän sitten ensimmäisen kerran tulikin, ja äänteli ja väänteli siihen malliin että pelkäsin sen saavan sydärin. Hän oli tissutellut pitkin päivää sen verran, et yhdynnästä ei meinannut tulla mitään, joten toisen kerran hoidin käsipelillä niin että hän sai roiskia kamat mun rinnoille. Oli kuulemman eka kerta ja oli haaveillut siitä pitkään. Tuli hyvä mieli, kun hän oli siitä niin innoissaan ja kiitollinen, kun sai niin tehdä. :D

11 kommenttia:

  1. olet sitten alkanut vetämään liukuhihnaa

    VastaaPoista
  2. jos se ei vaikuta mitenkään palvelun laatuun, niin en näe asiassa mitään väärää. itselleni on ainakin helpompi ottaa esim. 4 asiakasta yhtenä päivänä, kun 1 asiakas neljänä päivänä peräkkäin. Sen ensimmäisen päivän asiakkaan jälkeen on jo valmiiksi oikealla fiilikselle, päivän eka on aina vaikein ja jännittää eniten. Eikä tarvitse roikkua puhelimessa vastailemassa ärsyttäviin puheluihin neljänä päivänä, jos hoitaa homman yhtenä päivänä. :)

    VastaaPoista
  3. Nimenomaan, jos se ei vaikuta palvelun laatuun, niin sillä ei ole väliä. Monesti se vain tahtoo vaikuttaa.

    Esimerkiksi voi vaikka sanoa, että sovittu aika ei pidä tai aika ei ole maksetun ajan pituinen tai sitten edellinen asiakas vaikuttaa vielä seuraavankin palveluun. (Näihin kaikkiin tullut törmättyä myös suomalaisten kanssa)

    Kirjoitathan itsekin, että viidennen kohdalla tähtäsit jo itsekin nopeaan suoritukseen. (itse maksan ajasta en nopeudesta).

    Jos tekee juuri samalla lailla kuin vierailevat matkalaukkutytöt, niin en näe mitään hyötyä miksi pitäisi maksaa myöskään yhtään korkeampaa hintaakaan.

    Tietysti tuo perustelu, että helpompi huorata koko päivä on totta, mutta mikä estää huoraamasta sitten 4kertaa 4 päivää peräkkäin?

    Käytkö asiakkaiden välissä suihkussa vai oletko suihkunraikas vain sen ensimmäisen asiakkaan kohdalla/pvä?

    VastaaPoista
  4. Toivon ja pyrin täysillä siihen, että mulla se ei ainakaan vaikuttais palvelun laatuun.

    Jos mulla on toinen asiakas tulossa, niin sitten en anna mennä yliaikaa, jotten myöhästyisi seuraavasta tapaamisesta. Jos taas asiakas on itse myöhässä ja mulla on seuraavan asiakkaan kanssa jo sovittu aika, niin ilmotan sitten, että nyt on enään aikaa vain 20min tai tulet myöhemmin tai jotain vastaavaa. Mutta periaatteessa 10min myöhästyminen ei yleensä kaada mun aikataulua, koska tykkään pitää välissä taukoa, enkä sovi tapaamisia aivan peräjälkeen vaan haluan pitää siinä vähän omaa aikaa ja hengähtää.

    "Täytyy myöntää et siihen tähtäsinkin, koska mulla oli kiire, ja ei se sitäkää vaikuttanu haittaavan. Päinvastoin." Muistaakseni tää poka mainitsi itsekkin, että hänellä on aikataulu, ja niinkun totesin sain kuvan, että hän pyrki nimenomaan nopeuteen tuolla "Näytä mihin pystyt"-tyylisellä heitollaan. Voin toki olla väärässä, mutta jos hän olisi halunnut, olisi hän toki lopun ajan saanut käyttää vaikka toiseen rundiin, kun on siitä maksanut. En heitä ketään pihalle vaikka tulisi kymmenessä minuutissa, koko ajan saa käyttää.

    Se mikä estää huoraamasta 4 kertaa päivässä 4 päivää peräkkäin on se, että mulla on muutakin elämää kun huoraaminen. Tällä hetkellä, kun kirjotan tätä olen viimeksi ottanut pokan viikko sitten, ei ole vain ehtinyt kun on elämässä kaikkea muutakin. Pitää takoa, kun rauta on kuumaa! ;)

    VastaaPoista
  5. "Anonyymi kirjoitti...
    mahtava blogi!"

    Kiitos! :D

    VastaaPoista
  6. jätit kuitenkin vastaamasta siihen ainoaan lauseeseen jossa oli kysymysmerkki?

    VastaaPoista
  7. Mua kiinnostaa; minkä ikäinen olet?

    VastaaPoista
  8. Joskus käy epähuomiossa niin. Vähän niinkun säkään et vissiin huomannut, et toi ei ollut ainoa lause jossa oli kysymysmerkki?

    Noh, jos asia jäi sua vaivaamaan, niin saat nyt vastauksen. Käyn pesulla jokaisen asiakkaan välissä, mutten todellakaan joka kerta käy kokonaan suihkussa taikka pese hiuksia, siinä olis pian iho ja hiukset huonossa kunnossa. Eli tilannekohtaisesti, jos on ollu semmonen sessio takana et oon ihan hikinen/spermainen, niin tottakai käyn suihkussa. Jossen oo pahemmin hikoillu ja tuoksun edelleen hyvällä, niin käyn vaan pesemässä "kriittiset paikat". Hiukset pesen asiakkaiden välissä vaan siinä tapauksessa, että ne on likaantunut esim. spemaan.

    Ja olen 24-vuotias.

    VastaaPoista
  9. sinähän erikoinen huora olet, kun vastaat myös niihin kysymyksiin, joiden vastaukset eivät välttämättä anna parasta kuvaa.
    Moni muu jättäisi nämä kommentit vain julkaisematta, jolloin ei tarvitsisi vastatakaan ollenkaan ;)

    VastaaPoista
  10. Tapanani ei ole seuloa kommentteja, tähän mennessä olen jokaisen kommentin julkaissut. :)

    Mikä mielestäsi ei anna ihan parasta kuvaa? Suihkussa käyminen? Pitäis jo maalaisjärjelläkin tajuta, ettei suihkussa voi montaa kertaa päivässä ravata, eikä siinä ole myöskään mitää järkeä, jossei sille ole tarvetta. ;)

    PS. Jos et ole vielä huomannut yhteystietojen puutteesta, tämä ei ole mainosblogi ja tämän kautta on mahdotonta edes päästä asiakkaakseni. ;)

    VastaaPoista