keskiviikko 14. joulukuuta 2011

"Is that your artist name?"

Yes. :)

Olin taas tauolla melkein kaks viikkoa. Lähinnä ihan vaan siviilikiireiden vuoksi, rahaa olis kyllä tarvinnut. Nyt ollaanki jännän äärellä, ku pitäs tienaa sievonen summa kuun loppuun mennessä, ja markkinat vaikuttaa vaipuneen jo joulurauhan ääreen.

Kolme asiakasta silti oli eilen, tänään oli aamulla yks ajanvaraus, mut menin sen itse mokaamaan siviilijuttujen takia, toivottavasti saan sovittua vielä uuden ajan sen asiakkaan kanssa. Kohta tulee yks asiakas, jonka kanssa ollaan jo pitkään tekstailtu, mutta ei oo saatu aikaa sopimaan. Kyseessä vähän erilainen tapaaminen, vaikkei mikään kovinkaan erikoinen. :D Rapsaa siitä myöhemmin, nyt eiliseen...

Päivän ensimmäinen asiakas:

Alle kolmekymppinen sälli, ensikertalainen. Otti puolentunnin ajan, josta käytti noin vartin. Kysyin haluaako hän uudestaan, ja totes ettei varmaan ehdi ja pyysi saamaan osan rahoista takas. Olen kuitenkin läksyni jo oppinut, ja totesin ettei sellanen ole tapana. Asiakkaan tulee aikaa varatessaan osata arvioida ajankäyttönsä, kun valitun ajan maksaa, ei siitä enää mitään palauteta, vaikka ei huvittaisikaan koko aikaa käyttää. Tarjosin kuitenkin mahdollisuutta jatkaa. Olin sitäpaitsi jo antanut 30e "opiskelija-alennusta", kun on nyt niin hiljasta, ja halusin asiakkaan.

Päivän toinen asiakas:


Tiesin jo äänestä sanoa, et nyt tulee joku nuori kundi. Puolen tunnin aika myös. Vähän aran ja ujon oloinen maalaispoika, anto sellasen vaikutelman et on tottunut rakastelemaan tyttöystävänsä kanssa. Semmosta hellää ja rauhallista menoa ja paljon pussailua. Jäin viel kainaloon höpisemään ja silittelemään. Tosi GFE. :D

Päivän kolmas asiakas:


Ulkomaalaisen business miehen luo hotelliin jälleen, tällä kertaa kumppanini kanssa. En edes muista millon ollaan viimeks keikkailtu yhdessä ja molempia jännitti. Kumppaniani vielä enemmän, koska hän keikkailee vaan mun kanssa. Taksissa pidin kiinni hänen hikoilevasta kädestä ja kannustin. Hän oli juonut pari lasia viiniä kotona hermoja rauhottamaan. Asiakas oli pyytänyt meitä aluksi drinkille, mutta päädyttiin juomaan aluksi hänen huoneessaan. Tämän takia oli musta ihan ok, että kumppanini oli juonut alkoholia. Itse nykyään pyrin hoitamaan kaikki tapaamiset täysin selvinpäin, poissulkien tälläiset hotellitapaamiset, missä itse asiakas ehdottaa alkoholin nautiskelua, mutta silloinkin pyrin itse juomaan vasta paikapäällä, enkä mene kännipäissäni "töihin". :D

Aika pitkään siinä juotiin, juteltiin, rikottiin jäätä ja asiakas yritti rentouttaa kumppaniani. Itse akti oli suhteellisen nopea. Aluksi makasimme vierekkäin isolla sängyllä, ja hän tyydytti meitä samanaikaisesti, ja minä häntä käsilläni, sitten molempia takaapäin ja avot. Jäätiin vielä kaikki makoilemaan sängylle, ja herrasmies kantoi lisää juotavaa sänkyyn. Siinä vaiheessa tunnelma oli jo todellakin rentoutunut.

Jonkin ajan jälkeen alettiin pukemaan ja lähtemään, huomasin peilin kautta kuiskailua kännykät kädessä. Asiakas halusi kumppanini numeron, jotta voisi jatkossa tavata häntä ainoastaan. Olin aidosti iloissani, koska hän ei uskalla yksin tehdä keikkaa, jos ei ole tavannut tyyppiä aiemmin, ja muutenkin suosii ulkomaalaisia business miehiä. Ja olihan tuo tapaus vielä oikeasti komea ja mukava. :)

Lähdettiin siitä baariin lasilliselle, ja huomasin että mun ihana vyö on kateissa. En edes tiedä mistä semmosia vois ostaa. Poikkeuksellisesti lähetin tapaamisen jälkeen asiakkaalle viestin, arvelin sen olevan ok, koska tunnelma oli ollut niin rento. Hän vastasi aluksi, ettei vyötä löytynyt, pyysin tarkistamaan vielä vessan, ja se oli tippunut lavuaarin väliin. Hän laittoi viestin, että voi tuoda sen mulle alas, jos tulemme saman tien. Eikun lasit tyhjiks ja taksilla takas hotellilla. :D Ja sit olikin jo aika mennä kotiin nukkumaan. :)

Nyt alan valmistautumaan tän päivän ekaa asiakasta varten.

6 kommenttia:

  1. kuinka monta asiakasta sinulla on ollut?
    Ja miten on mahdollista, että olet koko ajan rahaton, vaikka huoraatkin normiduunin lisäksi?

    VastaaPoista
  2. En osaa sanoa, kun en ole pitänyt kirjaa.

    En ole rahaton sanan varsinaisessa merkityksessä ollut pitkään aikaan (sen jälkeen kun aloin huoraamaan), mutta rahalle on kyllä kokoajan tarvetta. Ja tarve rahalle syntyy yllättävän helposti, on oikeastaan syntynyt jo ennen huoraamista.

    VastaaPoista
  3. "Olin taas tauolla melkein kaks viikkoa. Lähinnä ihan vaan siviilikiireiden vuoksi, rahaa olis kyllä tarvinnut. Nyt ollaanki jännän äärellä, ku pitäs tienaa sievonen summa kuun loppuun mennessä, ja markkinat vaikuttaa vaipuneen jo joulurauhan ääreen."


    En ole rahaton, mutta rahaa kumminkin tarvitsen ja pitäisi tienata sievoinen summa ennen kuun loppua.
    Miten muuten tuon voin ymmärtää kuin, että sinulla ei ole rahaa loppukuusta johonkin, jos et huoraa?

    Aika harrastelijamaista meininkiä, itse jos alkaisin huoraamaan pitäisi kyllä kirjaa siitä kuinka paljon olen tienannut ja asiakkaita kävisi. Pelkästään sellainen huoraus on aika kuluttavaa, jos itselle ei jää muuta kuin kasa käytettyjä kortsuja.
    (siis rahaa kyllä on tullut, mutta kaikki myös on kulutettu samalla tahdilla.)

    Mutta moni huorahan onkin pohjimmiltaan laiska ja alalla koska eivät muutakaan osaa/halua ja kykene tekemään.

    Vaikka sitä rahaa onkin helppo tienata. Niin pilluluuri laitetaan kiinni heti, kun on pari kymppiä ylimääräistä ja laitetaan päälle taas vasta sitten kun kaikki rahat on kulutettu. Melko lyhytnäköistä toimintaa, koska vuosien alalla olon jälkeenkin ollaan edelleen yhtä rahattomia kuin silloin aloittaessa.

    Alalta on myös vaikea lähteä pois, kun ollaan totuttu jo siihen, että ei tarvitsekaan tehdä työtä joka arkipäivä jos itseä ei satu vain huvittamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa yleistystä, bravo! Sulla on selkeesti paljon tietämystä alasta, "kun on pari kymppiä ylimääräistä". :D Mä ainakin velotan hieman enemmän kun pari kymppiä palveluistani.

      Myöskin elämän kokemusta tuntuu olevan just sen verran, et kuvittelet et joillain on joka kuussa säännölliset tulot ja menot, ei se kaikilla mene niin, jotkut ihmiset joutuu selviämään erinnäisistä vastoinkäymisistä ihan oikeesti yskin, eikä isi maksa.

      Poista
  4. Kamaa kun vetää niin meneehän sitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässäkin hienoa yleistystä, bravo! Tottakai kaikki huorat on narkkareita!

      Poista